Menu

Suroviny

+

Grilovaný kurací rezeň

Marinara omáčka

Príloha

Servírovanie

  • Petržlenová vňať, vetvičky 20.0 g

...

Príprava

  1. Grilovaný kurací rezeň

    • Rezne natrieme bazalkovou Primerbou, nastrúhanou citrónovou kôrou a citrónovou šťavou. Dochutíme soľou a necháme odstáť v chladničke.
    • Rezne opečieme a nakrájame na kúsky.
  2. Marinara omáčka

    • Na olivovom oleji opražíme cibuľu s cesnakom, zalejeme vínom a čiastočne zredukujeme.
    • Potom pridáme Tomato Pronto, olivy, kapary, chilli a ocot. Varíme niekoľko minút.
    • Dochutíme podľa potreby.
  3. Príloha

    • Gnocchi uvaríme v osolenej vody a zbavíme tekutiny.
  4. Servírovanie

    • Horúce Gnocchi zmiešame s Marinara omáčkou, vložíme opečené kuracie mäso a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu