Menu

Suroviny

+

Grilovaný kurací rezeň

Marinara omáčka

  • Olivový olej 40.0 ml
  • Cibuľa, nakrájaná na kocky 100.0 g
  • Suché biele víno 150.0 ml
  • Čierne olivy, bez kôstiek 100.0 g
  • Kapary, nasekané 40.0 g
  • Biely vínny ocot 20.0 ml
  • Oregano 5.0 g
  • Petržlenová vňať, nasekaná 40.0 g
  • Zelené chilli, nakrájané 10.0 g
  • Cesnak, kocky 15.0 g
  • Čierne korenie 8.0 g

Príloha

Servírovanie

  • Petržlenová vňať, vetvičky 20.0 g

...

Príprava

  1. Grilovaný kurací rezeň

    • Rezne natrieme bazalkovou Primerbou, nastrúhanou citrónovou kôrou a citrónovou šťavou. Dochutíme soľou a necháme odstáť v chladničke.
    • Rezne opečieme a nakrájame na kúsky.
  2. Marinara omáčka

    • Na olivovom oleji opražíme cibuľu s cesnakom, zalejeme vínom a čiastočne zredukujeme.
    • Potom pridáme Tomato Pronto, olivy, kapary, chilli a ocot. Varíme niekoľko minút.
    • Dochutíme podľa potreby.
  3. Príloha

    • Gnocchi uvaríme v osolenej vody a zbavíme tekutiny.
  4. Servírovanie

    • Horúce Gnocchi zmiešame s Marinara omáčkou, vložíme opečené kuracie mäso a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu