Menu

Suroviny

+

Na omáčku:

Gnocchi:

Servírovanie:

  • Parmezán
  • Bazalka, čerstvá

Vyskúšajte rýchly recept na lahodné gnocchi s maslovou paradajkovou omáčkou a olivami posypané parmezánom a ozdobené bazalkou.

...

Príprava

  1. Na omáčku:

    • Na masle orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, kým cibuľa nezesklovatie.
    • Pridajte chilli, pesto a omáčku na pizzu a všetko krátko orestujte.
    • Potom zalejte vodou, pridajte soľ a cukor a niekoľko minút povarte. Počas varenia dochuťte.
    • Nakoniec pridajte rozpolené olivy a polovicu nasekanej bazalky.
  2. Gnocchi:

    • Vložte gnocchi do vriacej osolenej vody a po opätovnom zovretí vody ich varte asi 3-4 minúty. Potom vypustite vodu.
  3. Servírovanie:

    • Tesne pred podávaním pokrm posypte čerstvou bazalkou a posypte parmezánom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu