Menu

Suroviny

+

Falafel

Chimichurri omáčka

Servírovanie

  • Tortilla 700.0 g

Dávajte pozor na konštantnú teplotu tuku počas smaženia. Príliš nízka teplota môže byť príčinou rozpadávania sa falafelov, príliš vysoká spáli guľôčky a bude mať za následok, že budú horké. Najlepšie je smažiť ich po častiach.

...

Príprava

  1. Falafel

    • Všetky komponenty falafelu zmixujeme na homogénnu hmotu.
    • Vyformujeme malé guľôčky, obalíme v múkach a smažíme v hlbokom oleji.
  2. Chimichurri omáčka

    • Bylinky, chili, cesnak a šalotku nakrájame nadrobno. Spojíme s olivovým olejom, octom, citrónovou šťavou a premiešame.
    • Dochutíme záhradnou omáčkou podľa chuti, osolíme a okoreníme.
  3. Servírovanie

    • Falafele podávame v tortille s chimichurri omáčkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu