Menu

Suroviny

+

Príprava


Vylepšite svoje občerstvenie karfiolovými krídlami s pikantnou omáčkou Gochujang a medom! Tieto neodolateľne chrumkavé, slané a sladké krídla sú dokonalou kombináciou.

...

Príprava

  1. Príprava

    • Karfiol nakrájajte na 10 rovnako veľkých ružičiek, pričom stonky nechajte neporušené. Pripravte si zmes na obaľovanie: zmiešajte kukuričný škrob, múku, papriku, soľ a korenie. 
    • Pripravte omáčku: Zmiešajte Hellmann's Vegan s pastou Gochujang a medom.
    • Olej zohrejte na 350 °C.
    • Karfiol obalte v zmesi kukuričného škrobu a smažte 3-5 minút, kým nie je mäkký, ale stále chrumkavý a ľahko zlatistý. 
    • Podávajte horúce s omáčkou.  
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu