Menu

Suroviny

+

Hickory syrová omáčka :

Cestoviny :

  • Olej 200.0 ml
  • Kápia 300.0 g
  • Kápia 300.0 g
  • Kápia 300.0 g
  • Celá cibuľa 1000.0 g
  • Huby 1000.0 g
  • Šunka 1000.0 g
  • Knorr cestoviny 6.0 kg

Servírovanie :

  • Petržlenová vňať 100.0 g

...

Príprava

  1. Hickory syrová omáčka :

    • Všetky prísady zmiešajte a priveďte do varu.
    • Odstavte.
  2. Cestoviny :

    • Na panvici rozohrejte olej, orestujte na ňom cibuľu, huby, papriky a údenú šunku, kým ingrediencie nezavoňajú.
    • Zvýšte teplotu na maximum a za stáleho miešania pridajte uvarené cestoviny.
    • Pridajte syrovú omáčku a dobre premiešajte.
    • Priveďte do varu a pripravte na podávanie na tanieri.
  3. Servírovanie :

    • Cestoviny opatrne preložíme alebo vidličkou preberieme a naaranžujeme na hlboký tanier.
    • Ozdobte nasekanou petržlenovou vňaťou a podávajte.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu