Menu

Suroviny

+

Príprava palaciniek

Zostavenie hamburgeru

  • Veľké huby Portobello, grilované/nakrájané na plátky 4.0 kusy
  • Hlávka rímskeho šalátu 1.0 ks
  • Mäsité paradajky, nakrájané na plátky 2.0 kusy
  • Hellmann's Vegan 2L 250.0 g
  • Dijonská horčica podľa potreby
  • Vegánske brioškové žemle 10.0 kusy

Hľadáte vegetariánsku verziu klasického hamburgeru? Vyskúšajte tento burger z červenej repy a sladkých zemiakov so zeleninovým korením Knorr!  

...

Príprava

  1. Príprava palaciniek

    • Použite mixér na cesnak a potom zvyšné ingrediencie prerušovane rozsekávajte, ale nepremiešajte ich.
    • Pomocou 120-gramového vykrajovača odmerajte a vytvarujte placky a rozložte ich na plech GN pomocou papiera na pečenie alebo kuchynskej fólie. Nechajte ich vychladnúť v chladničke aspoň 1 hodinu a potom ich podľa potreby ugrilujte (z oboch strán).  
  2. Zostavenie hamburgeru

    • Zmiešajte horčicu a Hellmann’s Vegan a odložte bokom.
    • Opečte žemle a potrite ich trochou vegánskej mayo omáčky, zostavte hamburgery so šalátom, paradajkami, šampiňónmi a horčicovo-mayovou omáčkou.
    • V prípade potreby podávajte s omáčkou v malej miske.  
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu