Menu

Suroviny

+

P r í p r ava


...

Príprava

  1. P r í p r ava

    Mrkvu nakrájajte nahrubo, cibuľu a hlavičku cesnaku aj so šupkou rozpoľte. Všetko poukladajte na dno GN nádoby, na to položte skelety a kosti z kačky. Vložte do rúry vyhriatej na teplotu 230 °C a pečte do zlatohneda. Všetko vyberte a preložte do veľkého hrnca so studenou vodou, pridajte škoricu, badián, zázvor, priveďte do varu a pozvoľna varte (2 – 3 hodiny). Potom vývar sceďte a dochuťte Knorr Ketjap Manis sójovou omáčkou a Knorr Kuracím bujónom. Kačacie prsia očistite, osoľte a okoreňte 5 spices korením (ázijské korenie), vložte do vákuového vrecúška spolu so zázvorom nakrájaným na plátky. Vrecúško zatavte, vložte do vodného kúpeľa a varte na teplote 62 °C 90 minút. Potom ho preložte do ľadového vodného kúpeľa. Kačacie prsia vyberte z vrecúška a opečte na panvici do zlatohnedej farby. Rezance varte v horúcej vode cca 6 minút, potom sceďte a prepláchnite studenou vodou. Opečené kačacie prsia krájajte na plátky a spolu s rezancami zalievajte na tanieri horúcim vývarom a doplňte dekoráciou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu