Menu

Suroviny

+

Príprava Hamburgerov


Americké hamburgery sú už osvedčenou klasikou. Dnes kuchári po celom svete vytvárajú svoje vlastné odvážne interpretácie a nadchýnajú svojich hostí výnimočnou chuťou mäsa, ktoré kombinujú s rôznymi druhmi syra, zeleniny a originálnych omáčok.

...

Príprava

  1. Príprava Hamburgerov

    • Žemle opečieme na grile.
    • Pripravené hovädzie hamburgery opečieme tak, aby boli šťavnaté.
    • Pri pečení hamburgeru na neho ukladáme syr, aby sa roztopil.
    • Zložíme hamburger. Spodnú žemľu potrieme majonézou, na ňu uložíme 2 hamburgery sroztopeným syrom, list šalátu, plátky paradajok a kyslé uhorky. Prikryjeme vrchnou polkou opečenej žemle.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu