Aj keď zvyčajne spájame danú bylinku alebo korenie s jednou regionálnou kuchyňou, väčšina z nich môže byť použitá v desiatkach jedál, polievok, šalátov alebo ďalších pokrmov. Ako najlepšie využiť bežné bylinky a korenie?
Oregano sa dobre hodí k pizze, rozmarín k zemiakom, nové korenie k vývaru - to všetko je všeobecne známe. Ale ako inak môžete použiť bylinky a koreniny?
Bylinky a koreniny majú veľký potenciál a ich intenzívne arómy môžu úplne zmeniť jedlo. Preto by ste sa nemali spoliehať iba na staré recepty a najzákladnejšie koreniny. Nechajte sa inšpirovať tipmi od šéfkuchárov, buďte kreatívni a nájdite si svoju vlastnú cestu.
Tradičné jedlá so sladkou paprikou
Netradičné jedlá so sladkou paprikou
Pálivá paprika
Tradičné jedlá s pálivou paprikou
Netradičné jedlá s pálivou paprikou
Tradičné jedlá s rascou
Netradičné jedlá s rascou
Tradičné jedlá s čiernym korením
Netradičné jedlá s čiernym korením
Tradičné jedlá s novým korením
Netradičné jedlá s novým korením
Tradičné jedlá s oreganom
Netradičné jedlá s oreganom
Tradičné jedlá s tymianom
Netradičné jedlá s tymianom
Tradičné jedlá s rozmarínom
Netradičné jedlá s rozmarínom
Tradičné jedlá s majoránkou
Netradičné jedlá s majoránkou
Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.