Menu

V súčasnosti sa burger stal ikonou jedla na ulici. Tvorcovia pouličného jedla sa neboja experimentov, ktoré by mohli spestriť chuť klasického hamburgera.

Dressingy a omáčky sú srdcom každého jedla na ulici - a s Hellmann’s One Hand Bottles ich máte vždy po ruke. Použitím jednej ruky z nich robí skvelú voľbu pre moderných kuchárov, ktorí hľadajú pohodlné riešenia a výnimočnú chuť.

 One Hand Bottles

Vytvorenie prvého hamburgeru si pripisujú mnohí ľudia, ale jeho skutočný autor zostáva neznámy. Avšak isté je - jeho predchodcovia boli Hamburg steak (mletá hovädzia kotleta) a Hamburger Rundstück (mletá mäsová kotleta podávaná s omáčkou), ktoré priniesli do Spojených štátov nemeckí prisťahovalci.

Louis 'Lunch v New Haven je vnímaná ako prvá reštaurácia, ktorá podávala hamburgery - prvá v roku 1900. Spočiatku  boli hamburgery podávané  ako rýchla take-away možnosť obeda.

Ich popularitu posilnil aj rozvoj reštaurácií s rýchlym občerstvením, ako napríklad Biely hrad (otvorený v roku 1926) a McDonald's, ktorý bol otvorený v roku 1940 a ktorý bol od začiatku zameraný na servírovanie hamburgerov.

Napriek tomu, že hamburgery zostávajú základom reťazcov rýchleho občerstvenia, v priebehu rokov narástol počet variácií. VegeBurger, podávaný v Gregory Sams v SEED v Londýne v roku 1982, je považovaný za prvý vegetariánsky hamburger. Odvtedy sa vegetariánske hamburgery stali celkom bežnými.

 

Nezáleží na tom, či podávate klasický hamburger alebo akýkoľvek druh pouličného jedla - Hellmann’s One Hand Bottles je jednoduchým riešením, ktoré dodá vašim jedlám niečo navyše. Nielen preto, že fľaše obsahujú dressingy a omáčky vyrobené zo skutočných a vysoko kvalitných surovín, ale aj preto, že vám alebo vašim zákazníkom umožňujú, aby ste si každé jedlo dochutili jedným alebo viacerými jednoduchými stlačeniami.

One Hand Bottles prichádzajú s 9 príchuťami: majonéza, paradajkový kečup, horčicová omáčka, cesnaková omáčka, BBQ omáčka, omáčka na hranolky Deluxe, kebab, pikantná omáčka a tatárská omáčka.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu