Na jar sa mnohí z nás rozhodujú jesť ľahšie, ale to nie je jediná významná zmena. Stále viac ľudí sa rozhoduje jesť menej mäsa - nazývajú sa "flexitariáni". Reštaurácie a stravovacie zariadenia musia byť pripravené ponúknuť viac vegetariánskych možností v menu.
Zistenie:
- ako rýchlo rastie skupina vegetariánov
- ako pripraviť flexitariánske menu
- prečo je úloha personálu v tomto prípade výraznejšia
Zistite aktuálne trendy na apríl!
Grilovacia sezóna začína! Maní sa spôsob grilovania spolu s potrebami zákazníkov - očakávajú nové vône, viac zeleniny a environmentálne povedomie.
Zistenie:
- aké nové zariadenia a techniky sa využívajú na grilovanie
- aké “ľahké” jedlá je možné pripraviť
- ako grilovať ekologickejším a menej nákladným spôsobom
Zistite aktuálne trendy na máj!
Už sme videli vonkajšie varenie a varenie na stoloch hostí - trend pre otvorené kuchyne tu zostane. Čo je nové je trend pre živú šou. Stáva sa čoraz obľúbenejší medzi hosťami aj kuchármi, ktorí chcú predviesť svoje zručnosti.
Zistenie:
- odkiaľ pochádza trend kuchárskej živej šou
- ako vysielať kuchársku živú šou na Facebooku
- prečo je kuchárska živá šou najlepšou metódou propagácie
Zistite aktuálne trendy na jún!
Zostaňte s nami!